Покайся

ОЙ ТИ,ЗАСКУБАНА ТАКА...
ДЕ ТВОЯ РАДІСТЬ?ВІДІЙШЛА...
ЩО ПОВЕРНУЛОСЯ,ТЕ ЗЛО,
ПІШЛО ТУДИ,ЗВІДКИ ПРИЙШЛО!

ДЕ Ж ТВОЕ СЯЙВО,ЩО БУЛО?!
ПОТРІБНО СІЯТИ ДОБРО...
ДУША БЛАГАЄ,БОЖЕСТВА
А ТИ ВІД НЕГО,ВІДІЙШЛА

ПОКАЙСЯ ПЕРЕД БОГОМ,ТИ
ЩОБ ЗНОВУ МАЛА,КУДИ ЙТИ
ЩОБ ЗНОВУ СЯЙВОМ,ТИ БУЛА
І ЯК ТА КВІТОЧКА,ЖИЛА.


Рецензии