Мушля
Все одно для мене - зима, літо...
Вікна, двері... В моїй мушлі темно
І туди достукатись даремно!
Так я хочу! А самотність - ліки.
Паморозь вкрива чоло, повіки...
Лист по осені, жовтіючи злітає,
День за днем життя моє згасає.
Все! Вже пізно з журавлями в небо,
Та й кому оця пожертва треба?..
Свидетельство о публикации №115091709391
С нежностью, Наташа.
Наталия Дидковская 02.11.2015 01:59 Заявить о нарушении