Сон

  Заколисали в ніч травневу,
  Сріблясті крапельки дощу.
  В сади квітучі яблуневі
  До тебе знов я в снах лечу.

  У те кохання світле й чисте,
  Де тільки двоє - ти і я,
  Де тане в зорянім намисті
  Вечірня тихая зоря.

  Там дивовижні твої руки,
  Обійми ніжні і слова,
  Немає болю там, розлуки,
  І доля бачиться нова.

  Зникає сон мій на світанні
  В прийдешньому новому дні,
  В коханні першім і в останнім
  Ти усміхаєшся мені. 


Рецензии