Я милуюсь мо м рiдним кра м

   
   Я милуюсь моїм рідним краєм,
   Де життя промайнуло моє,
   Де під сонцем живуть водограї,
   І веселка над полем живе.

   Тут співала мені колискову
   Рідна матінко, нене моя,
   Тут зустріла весну я бузкову,
   Де в садах розквітає земля.

   Як мені рідний край не любити,
   Його дивну, чарівну красу,
   Він любов\ю моєю сповитий,
   Що у серці до нього несу.

   Милий краю ти мій, милий краю,
   Земле люба і рідна моя,
   Пісню ніжну тобі я співаю,
   Зичу щастя тобі і добра.


Рецензии