А до тепла ще так далеко

 А до тепла ще так далеко -
 Ще тільки літо відпалало,
 У небі плакали лелеки,
 За теплим літом сумували.

 Летять у вирій пташок зграї,
 За ними подумки лечу я,
 Та все ж лишуся в ріднім краї,
 Бо там, на чужині відчую,

 Що я сумую мимоволі,
 Серденько лине в край мій милий.
 Хіба то краща в світі доля, -
 Якщо душею ти невільний?!


Рецензии