Печаль моя ос1ння...

Торкнулась осінь берегів ріки
ЧарІвним пензлем з фарбами густими...
Пливуть на хвилях вдаль мої роки,
Я ж не встигаю й подумки за ними...

Короткі дні у довгому житті,
І кожна мить тонка, мов павутиння...
Пливуть листки , мов зорі, золоті...
Чи то пливе печаль моя осіння?..


Рецензии