***

Син доньядан китем дийсен,
Уйлап эйттен микэн аны?
Ярар китеп барырсын  син,
Кэмге кадырырсын икен мине.

Бегрэм мине ялкын салма,
кабат кайгыларны арттырма,
Алай эйтмэ,Китем диеп,
Йорэклерге утлар яндырма.


Рецензии