Старики i влада

Старики тягар для влади,
Треба ж пенсію платити,
А грошей для них де взяти?
Їх потрібно просвітити.

Що грошей в державі мало,
Хай потерплять, почекають,
А щоб краще жити стало
Ми все робимо, хай знають.

Й пенсію дають маленьку,
А так жити неможливо,
Вимирають потихеньку
Літні люди, та на диво

Влада каже є вже гроші
Й пенсію підвищим нині,
Тож настануть дні хороші,
Та мовчать, що по причині

Виборів в місцеві ради,
Виграти їх влада хоче
Й робить це до їх же дати,
Літній люд із них регоче

І кляне щосили владу,
Бо маленька ця добавка,
Щоб лишилася позаду
Бідність наша, ця удавка.
16..09.15.


               


Рецензии