Отступает, отступает преждевременная стынь

Попускають, попускають передчасні холоди.

Поміж хмарок проглядає небо чистої води.

Осінь знов перевіряє хвацько свій мистецький хист —

Жовту фарбу накладає на іще зелений лист.

Мріють знов під сонцем квіти, і повітря — як вино,

Бо до нас вернулось літо, тільки «бабине» воно.

І по-літньому вирує все навкруг — така пора.

Це Всевишній нам дарує День Жіночого Тепла.


Рецензии