10. Грай моя сопилочко ты грай

Кожний Має Свою Землю, в Якому Пустив Своє Коріння
От Діда і До Прадіда Тягнеться Цей Рід, Залишаючи Когось
На Цій Святій Богом Даній Землі

   (((Грай Моя Сопілочко Ти Грай)))
*-----------------------------------------*

Грай моя сопілочко , ти грай
Немаю я до тебе зовсім діла
Мою ти Землю Рідну Оспівай
Щоб пісня ця до Неба долетіла

Хай лине ніжна пісня з уст моїх
Де луги та ріднії Карпати
Рідна Україно ти моя
За тебе я Життя можу віддати
         (приспів)
Україно рідна ти моя
Тобі рядки я ці посвящаю
Моя Нене ніжна і Свята
До грудей тебе я пригортаю

Твої чисті Ріки і Поля
Я до тебе знову повертаю
Від Луганська це моя  Земля
До Карпатських Гір тебе вітаю

Рідний мій тут Батьківський поріг
Кохання я несу до тебе знову
Чистий Світ Земного Джерела
Тобі я знову пісню цю співаю
             ( приспів)
Україно рідна дорога
Тобі рядки я ці посвящаю
Моя Нене ніжна і Свята
До грудей тебе я  пригортаю

16.09.20-15.г.24/20.


Рецензии