Май-же по Ене д

Еней був парубок моторний
і зріст у нього не малий
фізично був дуже здоровий
знаннями ж був,,,напів дурний
   У юності,дівчину "трахнув"
та не по згоді,силоміць
тож загримів десь на три роки
там знадобилась його міць.
   У пахана був охоронцем
Вірно праведно служив
тож "пахан" за цю роботу
багато дечому навчив.
   Відсидів,на волю вийшов
і в політику пішов
при "високій"допомозі
в ділі цім себе знайшов.
   І так не гадано не ждано
в верховній ралі опинивсь
і там за крісло прмєр-міністра
якось ногами зачепивсь
   Такий правитель,верховній раді
щоб прикрить свої діла
йому скажуть він все зробить
і не болить в них голова.
   З тих пір,як владу він очолив
в країні стала"благодать"
крадії,які в законі
країну стали розкрадать.
   Судити їх,ніяк не можна
бо недоторканість у них
та суд судити їх не хоче
бо хабара мають від них.
   Робочий люд,платню мізерну
одержує
за тяжкий труд
на будівнитстві їх котеджів
ще й налоги з них деруть.
   А щож країна? все бідніє
і потопає у боргах
лишилось землю розпродати
і Україні настане крах!


Рецензии