Байка Сидить у двор...
Горілочку пє,заїда огірком
І бачить як вулицею кум його їде
Таким не великим і гарним візком.
Гей куме заждіть,заходьте до мене
Горілочка є,наллю вам 100грам
Т.р.р.р гукнув кум,зупинивши конячку
Постій отут трішки,вівса тобі дам.
Випємо куме,говорить хазяїн
та поможіть,мені глину місить
Нооо,гримнув кум,на свою конячину
Заслухалась дуже...кум сам хай сидить!
Свидетельство о публикации №115091601154