Менi болить...

  Мені болить, що гинуть люди,
  Плюндрують рідну землю вороги.
  Я знаю - перемога буде,
  Бо вистачало мужності й снаги

  Нам боронити Україну
  В минулому, сьогодні, будь-коли,
  Бо бачимо її, лиш, вільну,
  Здобути незалежність ми змогли.

  Мені болить... Заплаче мати,
  Бо з бою не повернуться сини.
  Невже, на небі Бог  не бачить, 
  Не зробить так, щоб не було війни?

  О, скільки ти зазнала горя,
  Вкраїна, ти страждалиця моя,
  Яка тяжка у тебе доля,-
  У віковічних шрамах вся земля!

  Мені болить, що ти родюча,-
  Народ трудящий у нужді живе.
  Неначе кара неминуча
  Віками переслідує тебе.

  Я вірю, що війна скінчиться,
  Й щаслива ти розквітнеш на весь світ, 
  Невичерпна душі криниця,- 
  За тебе вболіваю кожну мить! 
   


Рецензии