Випадок в столов

Взяв я перше,друге,чай
І поніс до столу
І ніколи я не бачив
Такого приколу.
Сів за стіл і почав їсти
Першеє з початку
Раптом бачу,сіло поруч
Доросле дівчатко.
Взяло другу мою страву
Ложкою вминає
І на мене хижим оком
Скоса поглядає.
Взяла чай мій,відпила
Назад подивилась
І чомусь почервоніла
І дуже засмутилась
Ой пробачте дуже прошу
За те,що надїла
Пробачте ще раз,помилилась
не за свій стіл сіла.

Отаке в житті буває
Хоч не дуже страшно
Як зробити перший крок
Дивіться уважно.


Рецензии