Нi, ще в душi не тратила...

   Ні, ще в душі не втратила весну,
   Я не зламалась - крила за спиною,
   Ще заспіваю пісню не одну
   Наповнену і сенсом, і красою.
 
   Та ще живу я у моїх віршах,
   Здіймаюсь в них прямісенько до сонця,
   І серце не старіє у літах,
   Я бачу світ не тільки у віконці.

   Не перестала бачити красу,
   Не перестала я життю радіти,
   Свою любов я до людей несу,
   Бо я жива, і я ще хочу жити! 
   


Рецензии