Зболiле серце...

 

     Зболіле серце стисну в кулаці,
     Тяжкий в душі сховаю стогін,
     Сльоза блищить росою на щоці,
     Останньої надії гасне промінь. 

     Гостює щастя інколи у снах,
     Живе у мріях нездійснених,
     Воно, неначе, полохливий птах 
     Десь там - у метушні буденій.

     Зустрінемось колись?.. Тепер навряд.
     З долоні снігом час спливає,
     Від болю серце і душа кричать,
     Я жити сили вже не маю.   


Рецензии