Я в твоей ладони
Птахо моя червона!
Краще тебе немає
Навіть серед мільйона!
Ти, немов промінь сонця -
Жовтогорячий промінь!
Ось і моя любв ця
Десь у твоїй долон!
Я у твоїй долоні!
А ти бо це відчуваешь?
Навіть із ста мільйонів
Краще тебе немає!
Байдуже, як там буде-
Не кохати тебе не в змозі,
Серце так б'ється в грудях -
Серце наче в облозі...
Птахо моя червона!
Краще тебе немає!
Каркає десь ворона
А я все одно кохаю!
Вшні! Калина! Літо!
Вірші! Гриби! Що далі?
Мабуть, лелечи діти,
Ті, що на крила стали!
Свидетельство о публикации №115091504986
Червона птиця, Марго:)
Марго Сергеева 16.09.2015 05:39 Заявить о нарушении
Мироненко Анатолий Анатольевич 16.09.2015 10:16 Заявить о нарушении