В вишнёвом саду
Вишні ти збирала
Там у гаю, у липневім,
Ти мене кохала.
Розтікались по долонях
Краплі чорних вишень,
Немов кров, таки червоні!
А ми, таки грішні.
Але гріх цей хтось придумав,
Бо гріха немає!
Це було колись у Сумах,
Чи в Ромнах... Хто знає?
Свидетельство о публикации №115091503528
Та не пригадає...
Низку крапель осінь в’яже,
У туман ховає...
Ольга Сафронова Таганрог 24.10.2015 20:41 Заявить о нарушении