Боль
Проміж що? Війна?
Ні! Ніколи не відпустить
Біль цей, ця ціна...
Наближаюсь до падіння,
Слизький берег ось...
Мрію: може це видіння
Іншого чогось?..
Може, все це не наспраді?
Може це не тут?..
Є кохання! Буде завжди!
А все інше - бруд.
Від безглуздя до кохання
Музика і щем...
Як грибами пахне зрання,
Влітку під дощем!
Свидетельство о публикации №115091503436
І сумні дощі...
Десь заховані в коморі
Літечка ключі
Ольга Сафронова Таганрог 24.10.2015 20:42 Заявить о нарушении