Байка

Чоловік прийшов додому пяний
Стукає у двері і кричить
-Якщо потрібні вам дроаа,хазяйко
Скоріше двері мені ви відчиніть

Хазяйка двері відчинила і впустила
А чоловік зайшов і впав на піл
-А тепер пиляй, рубай,дружино
З горем пополам промурмотів.
         ****

Жінка як келих із шампанським
коли нальеш пузириться воно
Ці пузирьки,пахучі і приємні
І скільки радощів дає нам це вино

Отак і жінка,пахуча і зваблива
Така-ж солодка як оте вино
Сьогодні пив його і був щасливим
А завтра; все мов марево пройшло.


Рецензии