Кохана
Як ягідки губи,спілі в саду
Очі синенькі,як волошки в полі
Де я такую у світі знайду.
А як вона гарно мене обіймає
Як тулиться ніжно до моїх грудей
Як слово"кохаю"мені промовляє
І як вона любить маленьких дітей.
А коли іде,легкою ходою
То ніби пливе над землею вона
А голос у неї,коли заговорить
Такий чистий,ніжний,дзвенить як струна.
Нащо мені другі хай гарні,дівчата
коли в мене є,вона лиш одна
І випємо з нею,наше кохання
Переживем долю яка б не була.
Свидетельство о публикации №115091501880