Я ще не йду

В життя з розгону
вбивство за секунду
хвилинка, що у розмір все життя
ні не дальтонік, я бачив й бачить буду
лиш хочу все довести до пуття

Розмову батька
поради від матусі
у памяті залишу на життя
тож дійсно і не важко чесним бути
Я не соромлюсь!  Посилаю зло все На!

Кордони все зжимають
країни по життю
я мабудь звик... що зовнішність міняють
збентеженно вдивляюся в красу
та в сердці знаю... любов не відпускають

Порожнього не вкрадуть
усе в душі зберіг
вже 30 + 4 роки бачу
але це після,,, ще буде дощ із стріх
я ще не йду.......... На цьому і зазначу


Рецензии