Венчание любви... укр
Свята любов, що освящЕна Богом,
Та його діями у храмі Божім звита,
Богословенні ті стосунки, що святі,
І перед Богом в чистоті сповиті.
Свята любов, взірцевості зрівні,
Бо ж тільки, це кохання в серці й вірі,
Любов одна і перед Богом, і в душі,
Що серця двох підвЕли до молитви.
Любов у вічності лиш та, що словом Божим звита,
Та об’єднала в спільне на віка,
Любов свята, як помисли не змиті,
І чистість двох коханих, як вода.
Свидетельство о публикации №115091408057