Зоре моя

                ***

Зоре моя осяй життя моє і ласкаво усміхнись
Стань моєю надією будь зі мною завжди
Ти на мене о зоре моя подивись
Я стою і крізь пламінь бачу твоє вороття
До мене і хмари я бачу в ночі
І хочу доторкнутись твоєї руки
І в пламенні хочу дивитись очі
І не знати ніколи тієї муки
Що серце моє палить вогнем
Але до тебе нема вороття
Я стою осяянний сонцем
І шлях мій то біль сумління
Але до тебе не повернутись
І в очі твої мені не дивитись
Я одинокий в краю забуття
Я забуду всі думи і мрії
Я буду чекати твого вороття
Я буду жити тієЇ надіЇ


Рецензии