За об дом
обідала сімя
батько,мати,діти
Василько і сестра.
Впустив Василько ложку
і поліз під стіл
і дуже так швиденько
вискочив відтіль.
А що я бачив тату
коли заліз туди
але боюсь сказати
бо битимете ви.
Та що ти мій синочку
не бійся говори
що ти там побачив
усім нам розкажи.
Я бачив,що у Машки,
моєї сестри
між ногами репнуло...
що це мелеш ти!
трісь його по лобі
тобі я покажу
То хай до пупа репне
але я не скажу.
Свидетельство о публикации №115091401431