Я вимiрюю щастя ночами i ранками
бо удень і увечері я вдалині.
Найсмачніші цілунки бувають світанками,
бо уранці прощатись потрібно мені.
І самотність мовчазно за руку бере мене.
Безсердечно веде моє тіло крізь дні.
Я спроможний забути про неї у темряві,
коли дотиків щастя даруєш мені.
По дорозі додому я зайду за квітами,
а вночі я кохатиму до забуття.
А не стане тебе – я й життя не любитиму,
бо навіщо без тебе – ніч, ранок, життя...
Свидетельство о публикации №115091401021
Людмила Кокшарова 15.09.2015 23:30 Заявить о нарушении