Напiй життя

Вмирати, або жити я думкою завжди
Чи Богові служити, чи просто йти і йти?

Завжди я вірив Богу...І завжди я питав
Цікаво було просто " Коли я вже пристав"?

Ніколи не сльозився, і майже я без  сліз
Але в душі залився, тим напоєм що скрізь

А скізь він майже роки, дурманив стрімголів
Той напій буде "ПОКИ", але не те що хтів

В житті барвисті роки минають що туман
Як ці короткі строки,пишу і п'ю то сам.



P.S.       Хотілось випити барвистий колір життя за один ковток, але дякую тобі життя... що напій той  безкінечно ллється   в мою просту перед Богом душу...  в  яку я вірю і  ніколи не зраджу ...


Рецензии