Творитва

   +++
 
О ряд
Миленья
Словеряд
Плененья

Жизнен
Путь остави
Мирен
Дивесен
Взгляд постави

Здесен

Над тропою
Лучи
Над трубою
Лучи

Яви ключи

Се огнь град

Земного 
Плененья

Се дивен ряд

Небеснего
Миленья


Рецензии