Творитва

              +++

Пора лучити известия сия 
Пора явити здесний лик
Освободиши души мира
Се известия благие
Дальний каторжный
Острог
Отрешения 
Се яви чудо
Избавления
От муки
И язвящий грех
Сокруши земен
Отыми от меня 
Тленный плен
Всяко око
Озлобленья
Избавленья
Час от лютых
Мира сего
Брожений
От проклятий
Здесних
Дух мой
Избави
От мирных
Пленений
И творений
Сотни
Остави


Рецензии