Романс проба пера

 У зеленом гаю ми зустрiлись з тобою негайно
У зiрковому небi младий мiсяц блистав
Але завжди для мене
Ти мое,ти мое життя,моя тайна
Зустрiч мiй незвiчайний
 Тебе я шукав
Ми блукали у двох,я дивився у зорянi очi
Скiльки у них таемницьтва
Як в омут бросае зi скал
 Але завжди для мене
Ти мое,ти мое життя,моя тайна
 Зустрiч мiй незвiчайний
Тебе я чекал.


Рецензии