Невтомний, або Чоловiчi молитви

Я ніколи, ніколи не втомлюсь робити дві речі,
Я ніколи не втомлюсь тебе про дві речі благати.
Я ніколи не втомлюсь тебе пригортати за плечі.
Я ніколи не втомлюсь тебе у чоло цілувати.

Я ніколи не втомлюся бути за все тобі вдячним.
Ти і зиму, і осінь умієш зробити весною.
Ти почуєш завжди, як без тебе душа моя плаче.
Ти ніколи, ніколи не втомлюйся бути зі мною.

Я ніколи, ніколи не втомлюсь кохати навіки.
Я не втомлюсь кохати – про це і казати не треба.
Я ніколи не втомлюся бути твоїм чоловіком.
Я ніколи, ніколи не втомлюсь молитись на тебе...


Рецензии
Вы просто обрамили мечту в рифму...
Спасибо, Миклош.

Анна Рыжая   12.09.2015 20:59     Заявить о нарушении
Спасибо, Анечка!

Миклош Форма   13.09.2015 06:39   Заявить о нарушении