Разрешение спора
они спорили, кто из них талантливее как писатель.
Я разрешил их спор, хотя и немного странным
образом, сказав, что, по сравнению со мной,
они оба – бумагомаратели.
–––––––––––––––––––
In “Argument,” an early poem from this same period, Brautigan wrote that he had met Hemingway in a dream and had a “terrible argument” with the older writer because he “thought that he was / a better writer / than I am.” – W. Hjortsberg. Jubilee Hitchhiker.
Свидетельство о публикации №115091208924