Единствен

 Ще те нося винаги в сърцето си-
светлинка в душата ми...
само ти... единствен....
изпълнил всяка моя пора... клетка...
кръв в кръвта ми
и взорът за очите ми.
И дори когато нямам миг...
дори когато е мрачен небосводът,
ще те нося винаги в сърцето си
като възможната закрила,
като жажда и опора,
само ти... единствен...

художник- Жулия Минева


Рецензии