Don t wake me

Don't wake me -
I am in Heaven...
My sleep is free.
Desire...?
Is not for me.
I am not for me!
I am free -
The pride is high.
Forget regret.
Don't dare to clime.
Good night my dear,
Good bye.


Рецензии