Не полечу!..

Не полечу я вслід за журавлями!..
Не подивлюсь на білий світ згори...
Розвішу різнобарвними листками
Осінні думи, наче прапори...

Не полечу... бо обважніли крила,
Тягар гріхів притиснув до землі..
Люблю я осінь!.. і завжди любила!..
... Летіть без мене в вирій, журавлі!..


Рецензии