Гармонiя

Ми всі приходим без нічого,
Колись ні з чим відсіль підем.
У кожного своя дорога
У Вічність, у свій сад Едем.

Плюси і мінуси - полярність
В ілюзіях добра і злого.
Духовність і матеріальність -
Дві протилежності одного.

Все необхідно і важливо!
Встановлюють кордони люди.
Прийми реальність, все можливо!
Гармонія в тобі і всюди.

           11.09.2015


Рецензии