без слiдства...

…надія на краще життя,
хитрить і лукавить байдужно.
спішить в невідомість буття,
за мрією мрія нас кружить.
відводить шляхи забуття,
невразливі душі од суму…
чи варто гострити ножа!?.
якщо справедливо не судять.
інакше дізнатись ніяк,
коли
        і з ким,
                як,
                що буде?..


Рецензии