Синтез диссоциаций

...СМОТРИТ ДУША В ЗЕРКАЛО ОСЕНИ..
               ЗОЛОТО...БЛЕСТИТ ТАК ЖЕ В КРОВИ.
                ТАК ЖЕ КАК ЛОЖЬ О ПРАВДЕ.....ПОЁТ НАМ ПЕСНИ..
                ДЕЛАЕТ ДОБРО  ВСЁ ТЕ ЖЕ ЗЛЫЕ ДЕЛА..
                ИСТИНА ТАК ЖЕ НАМ НЕ ВИДНА!!!!!!
LOOKING SOUL IN THE MIRROR OF AUTUMN..
GOLD GLITTERS...JUST IN THE BLOOD.
JUST LIKE THE LIE ABOUT THE TRUTH.....SING US A SONG ...
DOES GOOD ALL THE SAME EVIL DEEDS..
THE TRUTH IS SO WE CAN'T SEE!!!!!!


Рецензии