ДЗЕ Ж ТЫ

"Дзе ж ты,мая любая,дзе  мая прыгожая?"
Месячык  гукае - сэрца  растрывожана.
Гэтак ён хвалюецца,што адзін бадзяецца.
Часам, праўды,зоркі ў небе заглядаюцца.
Можа, месяц прЫйдзе,прЫйдзе, закахаецца
Ды  у  радасці такой - доля памяняецца!


Рецензии