***
В миттєвість дива і шукала спів,
Але хотіла щастя те удвічі,
Поринула у світ свій ніжних слів.
Життя, де смуга світла нагороди,
Там полум’я кохання і мій гнів,
Моя принада, пристрасть насолоди
Захоплює перегляд моїх снів.
Там я шукала серця чарування,
Але натрапила на мускус і жасмин.
Я бачила глибоке їх кохання,
І нескінченний промінь сонця тінь.
І вся ця втіха, радість не втрачає,
Мої думки, це погляд у скарби.
І там кохання розум забирає,
І ти в полоні щастя та журби.
І ці скарби чуттєвості пахучі,
Вони впливають на твої думки,
А погляди кохання там рішучі,
Де джерело глибокої ріки.
2013 р.
Свидетельство о публикации №115090805435