Порада

Звання достойні тільки ті поети,
Які вірші вже пишуть і сонети
Без ритміки старезних слів
І хто придумати зумів
Сплюндровані слова і порівняння
Для філософського писання
Надуманих проблем для мас,
Настав бо нині інший час.

По радіо поет якийсь
Своє безумство так віщав,
Його порад побережись.
Щоб ти таким як він не став.
08.09.15.


Рецензии