Крокуе осiнь

 
Крокує осінь по землі,
Пожовкле листя опадає,
Чудові вересневі дні,
Іще на небі сонце грає.

Ласкає променем поля,
Ліси, озера і урвища.
Шумлять листвою тополя,
Як вітер по яру засвище.

Стає мінливою природа,
Малює фарбами гаї,
Осіння настає погода,
Холодні сіються дощі.

Чарує вересень красою,
Своїми фарбами манить,
Ще «літо бабине» вирує,
Зелене листя шелестить.

Калина вроду зберігає,
Ведуть стежки до неї всі,
Червоні ягоди дарує,
У вересневі вона дні.

Природу вмійте цінувати,
Всі пори року на землі,
Красою душі зігрівати,
У вересневі оці дні.


Рецензии