Я завжди на твому боци

Я завжди на твоєму боці,
де б ти не був,
у якому б році
не потонув.
Які б не стискав руки
любові від,
чи розлуки.
Я поруч.
Збережу твої
сни
і сплету у весну,
нехай квітнЕ-
восени.
Ніякі дощі й хмари
не загасять
твого вогню,
собою його пригорну,
загою всі рани,
бо я у тобі.
Це, напевно, доля?
іди куди йшов-
на волю,
тільки поклич
за собою,
і я піду.


Рецензии