Янголи... Ангелы, украинский вариант
І порожнечи світ
Дощем збігає вниз
Крізь прозорий лист
Твоя завмерла тінь
У тиші мовчазній
І днями смутку дзвін
Лунає у мені
Як сумно
Як страшно
Дивитись знов і знов
Як помирає
Вогнем згорає
Остання вже любов...
І будуть янголи
Літати повз дахи
Співаючи для нас
Нечутні нам пісні
Кричатимуть для нас,
І житимуть для нас
І так помруть за нас
В останній раз!
І світ згасає в тінь
І неможливий рай
І лине в далечінь
На крилах "прощавай"
І йдеш від мене ти
А слідом сипе сніг
Ховаючи сліди
І радість у мені
Як сумно
Як страшно
Дивитись знов і знов
Як помирає
Вогнем згорає
Остання вже любов...
І будуть янголи
Літати повз дахи
Співаючи для нас
Нечутні нам пісні
Кричатимуть для нас,
І житимуть для нас
І так помруть за нас
В останній раз!
У темряві задушливій
Втрачаючи вигляд свій
Літати, тебе шукати
Серед тисячи світів
Серед мільйонів слів
Звати! Знову звати!
І замовкає крик
I спокій вічності
Наповнить цілий світ
Собою назавжди
Постать майне твоя
І зникне в дзеркалах
Почую пісню я,
Що кличе в небесах
Як сумно
Як страшно
Дивитись знов і знов
Як помирає
Вогнем згорає
Остання вже любов...
І будуть янголи
Літати повз дахи
Співаючи для нас
Нечутні нам пісні
Кричатимуть для нас,
І житимуть для нас
І так помруть за нас
В останній раз!
Свидетельство о публикации №115090700198