Спека

Сильна спека, тридцять сім
Надокучила вже всім,
Люди сунуть до Дніпра,
Рятуватися пора.

В прохолодненькій воді
Краще робиться тобі,
На пісочок ти лягай
І на сонці засмагай.

В кого грошики ще є,
Яких й курка не клює,
Той рушає закордон
Й засмагає мов барон.

А звичайний наш бідак
Засмагає в нас за так,
В нього грошиків катма
Тож Дніпро його прийма.

А як знову припече
Й доки спека не втече
Вирушаймо до Дніпра,
Рятуватися ж пора.
06.09.15.


Рецензии