Не кажи

Не кажи нікому, друже,
Що страждаєш нині дуже,
Що не хочеш в світі жити,
Що пора тобі спочити.

Треба жити, стисни зуби,
Не штовхай себе до згуби,
Не здавайся ти стражданням
Й недостойним намаганням

Залишити світ цей білий,
Ти ж козак хоч й посивілий,
Переможеш, я це знаю,
Тож здоров’ячка бажаю.

Насмієшся ти ще з долі
І в родиннім дружнім колі,
Будеш довго  довго жити
Й щастя келихами пити.
04.09.15.


Рецензии