Стих на азербайджанском языке

Men artIq "men" deyilem,
Senin tanIdIgIn "men" deyilem,
Sen geden gunnen inan,
Chash-bash qalmIsham yaman.

Belke sevmirsen meni?
Belke xetrine deydim?
De, qebahetim nedir?
Harda axI sehv etdim?

Neche vaxtdIr ey Mecnun,
Sevgiden dem vururdun,
Leylin idim..Ne oldu?
Ne tez meni unuttun.


Рецензии