Газель. Шубем къалмады

* в доработке *

Шубем къалмады, джаным, мелегимсинъ сен, (12, 7-5)
Къанларымны акъыткъан юрегимсинъ сен. (12, 7-5)

Сен олмасанъ ичинде гуллери солукъ (12, 7-5)
Дженнетке ёл косьтерген йылдызымсынъ сен. (12, 7-5)

Сенден эввель анъламы джоюлгъан дюньямны (13 – лишний слог)
Гонълюннен айдынлаткъан чырагъымсынъ сен. (12, 7-5) / ( «Рухынен» вместо «Гонълюннен»?)

Менден кунешны сакълагъан булутларны (12, 8-4 – сбит ли ритм?)
Ренклерге боялагъан ферагъымсынъ сен. (12, 7-5)

Келеджекке урлукъ сачып осьтирмек (11 – не хватает?)
Истеклерни яшаткъан себебимсинъ сен. (12, 7-5)

Сени сонъсуз куньлерде къыдырып агъаргъан (13 – лишний слог)
Башыма яздырылгъан къадырымсынъ сен. (12, 7-5)

Коклерге ялварды Серсад - кельди джевап: (12, 8-4 – сбит ли ритм?)
Аллахтан къысмет олгъан келинимсинъ сен. (12, 7-5)


Рецензии