Щоби...

Щоби випить було і щоб з*їсти що мала.
Щоби жити хотілося, вірить, любить...
Щоби злоби в душі до людей не тримала,
Щоб щасливою чулася кожная мить!

Щоби в серці, завжди, ти була молодою.
Щоби болю не чула, ладналось в сім*ї...
Розуміння і ласки, тепла і покою,
Вірних друзів, достатку бажаю тобі!

Щоб негоди і зло твій будинок минали.
Щоби Ангел був поруч, Всевишній любив...
Щоби діти й онуки тебе поважали,
Квітів, настрою, сміху і лагідних слів!

                Тимчук Тамарі у День народження.


Рецензии