08. Светлая Моя Душа-!!!

Я Завжди Поклоняюся Своїй Душі
                Що Вона Доповнює Мій ДУХ
                Вона в Нашому Тілі друга
Головний в Нашому Тілі Це ДУХ
                Який Приходить від Отця
                І Ви Мої Друзі Повині Знати
Бо Прийде Година Спитают За Все
               

        (((ДУША)))
     ^--------------^

Світи світи моя Душа
Я чую твою змогу
Стобою іду у даличінь
Ти освіщай дорогу

Пливу з тобою в Небеса
До рідного порога
І ти про мене не забудь
Поклонитись Богу

Ти моя зіронька Небесна
Ти моя квітуча Весна
Ти моя Любов і доброта
Світлая моя Душа

Світи світи моя Душа
Там де Гори й Ріки
Де Ллється радіне Життя
Серпанками Всповите

Де ранішньий пташиньий спів
Ллється над Землею
Той спів пянкий та гомінкий
Спиваю я Душою

       Написаний: 04.02.20-13.р.
Опублікований:06.09.20-15.р.


Рецензии